Leonardo DiCaprio a discutat cu Donald Trump despre problemele mediului

Leonardo DiCaprio a avut o întâlnire cu noul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, pentru a discuta cu acesta despre problemele mediului.

Actorul s-a întâlnit recent cu Donald Trump și echipa sa, pentru a încerca să-l convingă pe noul președinte cât de importantă este energia verde. DiCaprio a abordat subiectul dintr-o perspectivă care poate l-ar influența mai mult pe noul președinte: el a vorbit despre modul în care energiile regenerabile și protecția mediului ar crea milioane de noi locuri de muncă în Statele Unite. Această întâlnire a avut loc la scurt timp după ce Trump a desemnat la conducerea Environmental Protection Agency un sceptiv în materie de schimbări climatice.

La finalul întâlnirii, care a durat aproximativ 90 de minute, DiCaprio i-a dăruit lui Trump o copie a filmului documentar „Before the Flood”. Apărut anul acesta, filmul se concentrează pe ce putem face pentru a preveni dispariția speciilor pe care le dispariție, a ecosistemelor și a comunitățiilor indigene din întreaga lume.

Leonardo DiCaprio este cunoscut pentru faptul că este un activist în ceea ce privește problemele mediului. La numai 24 de ani, el a pus bazele fundației Leonardo DiCaprio Foundation, o organizație non-profit dedicată promovării conștientizării de mediu. Fundația se concentrează în special pe încălzirea globală, conservarea biodiversității Pământului și folosirea surselor regenerabile pentru energie.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.