Leonardo DiCaprio a discutat cu Donald Trump despre problemele mediului

By  | 

Leonardo DiCaprio a avut o întâlnire cu noul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, pentru a discuta cu acesta despre problemele mediului.

Actorul s-a întâlnit recent cu Donald Trump și echipa sa, pentru a încerca să-l convingă pe noul președinte cât de importantă este energia verde. DiCaprio a abordat subiectul dintr-o perspectivă care poate l-ar influența mai mult pe noul președinte: el a vorbit despre modul în care energiile regenerabile și protecția mediului ar crea milioane de noi locuri de muncă în Statele Unite. Această întâlnire a avut loc la scurt timp după ce Trump a desemnat la conducerea Environmental Protection Agency un sceptiv în materie de schimbări climatice.

La finalul întâlnirii, care a durat aproximativ 90 de minute, DiCaprio i-a dăruit lui Trump o copie a filmului documentar „Before the Flood”. Apărut anul acesta, filmul se concentrează pe ce putem face pentru a preveni dispariția speciilor pe care le dispariție, a ecosistemelor și a comunitățiilor indigene din întreaga lume.

Leonardo DiCaprio este cunoscut pentru faptul că este un activist în ceea ce privește problemele mediului. La numai 24 de ani, el a pus bazele fundației Leonardo DiCaprio Foundation, o organizație non-profit dedicată promovării conștientizării de mediu. Fundația se concentrează în special pe încălzirea globală, conservarea biodiversității Pământului și folosirea surselor regenerabile pentru energie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *