Lena Dunham pe coperta revistei Vogue

By  | 

Lena Dunham este considerată vocea generaţiei sale şi un exemplu demn de urmat pentru tinerele din ziua de azi. Nu vă lăsaţi păcălite de nesiguranţa personajului său, Hannah, din serialul „Fetele”, Lena este o tânără ambiţioasă şi neînfricată, ce a atins deja culmi la care alţii nici nu visau la vârsta sa.

Anna Wintour, editorul şef al revistei Vogue, este o femeie greu de impresionat, cu standarde foarte înalte, de la care foarte rar face abateri. Astfel că atribuirea copertei numărului de februarie al revistei pe care o conduce talentatei Lena Dunham este o decizie pe cât de inteligentă, pe atât de riscantă. Dunham este simbolul acclamat al noii generaţii dar şi o persoană care a atras numeroase critici la adresa formelor sale dar şi a preferinţei personajului său din serial pentru nuditate.

Fotografiile au fost realizate de Annie Leibovitz, responsabilă de numeroase coperte şi pictoriale consacrate cu vedete internaţionale, nu numai pentru revista Vogue, ci şi pentru Vanity Fair, Rolling Stone, New York Times, pentru compania Walt Disney, a realizat portretul Reginei Angliei şi multe alte portrete impresionante cu oameni la fel de impresionanţi.

Pe coperta Vogue apare doar portretul lui Dunham, nicidecum o fotografie full body, fapt care va isca probabil controverse. Prima copertă a Lenei reprezintă doar o jumătate de compromis pentru că nu expune trupul artistei, care nu se încadrează în standardele de frumuseţe ale unei reviste de fashion. Cu toate astea, în pictorialul din revistă Dunham a fost fotografiată şi full body, iar pozele au fost în mod evident prelucrate.

Ce părere ai despre prima copertă Vogue a Lenei Dunham? Noi spunem că tânăra are în faţă un viitor remarcabil şi că vor mai urma şi alte apariţii pe coperta Vogue dar şi ale altor reviste la fel de importante. 

Apropo, serialul „Fetele”, sezonul 3, a debutat la tv începând cu 12 ianuarie! Iată şi un trailer al noului sezon. 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *