Laureatii Bambi Awards 2013

By  | 

Vedete internaţionale precum Victoria Beckham, Miley Cyrus şi Bill Gates au fost onorate cu premii Bambi pentru influenţa lor de necontestat în domeniile în care activează. Iată pentru ce realizări au fost aceştia răsplătiţi în cadrul galei germane.

Victoria Beckham şi-a făcut un nume tot mai greu în cadrul industriei de modă, fapt care îi aduce numeroase distrincţii. Karl Lagerfeld este cel care i-a înmânat designerului premiul Bambi pentru meritele sale în industria fashion şi pentru că este un renumit style icon.

Miley Cyrus a păşit pe covorul roşu îmbrăcată într-o rochie neagră lungă, cu mânecile evazate, care nu o avantaja deloc. Cântăreaţa a primit trofeul la categoria ”International pop” pentru succesul pe care albumul său, ”Bangerz” şi single-urile sale îl cunosc în lumea întreagă şi inclusiv în Germania. Ce-i drept, Miley scoate hit după hit, în ciuda sau datorită controverselor pe care le provoacă.

Chiar dacă atitudinea sa lasă de dorit de cele mai multe ori, Miley este o artistă desăvârşită!

Un alt câştigător de peste ocean, Bill Gates, a ridicat premiul Bambi ”Millenium” în numele său şi al soţiei sale. Pe lângă cariera strălucitoare care ne-a influenţat viaţa într-un mod definitoriu, Bill Gates împreună cu soţia sa, Melinda, au creat Bill and Melinda Gates Foundation şi au luptat să îmbunătăţească viaţa oamenilor din ţările din lumea a treia. Bill şi Melinda, aţi câştigat mai presus de tot respectul nostru sincer!

Ce părere ai despre ultima ţinută a lui Miley Cyrus la gala premiilor Babi Awards?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *