Lady Gaga si Beyonce, vedetele Super Bowl 2016

By  | 

Cea de-a 50-a ediție a Super Bowl a avut loc sâmbătă pe Levi’s Stadium din Santa Clara, California, iar Lady Gaga, Beyonce și alte vedete au cântat în timpul evenimentului.

Super Bowl nu este un simplu meci de fotbal american, ci un adevărat spectacol care include și recitaluri ale celor mai iubite vedete.

Lady Gaga interpretând imnul național la Super Bowl 2016

Lady Gaga interpretând imnul național la Super Bowl 2016

Prima a fost Lady Gaga, care a interpretat imnul național și care a lăsat cu gura căscată întreg publicul. Cântăreața a venit îmbrăcată într-un costum sclipitor roșu, cu un machiaj asortat, mulți glumind că va prezenta Jocurile Foamei. Însă ea a ieșit în evidență datorită vocii sale superbe, la care mulți nu se așteptau.

Mai jos o poți asculta pe Lady Gaga interpretând imnul național:

La pauză au cântat Coldplay, Beyonce, Bruno Mars și Mark Ronson, iar mulți spun despre Beyonce că ea a fost cea care a câștigat, de fapt, Super Bowl. Show-ul a început cu Coldplay, căruia i s-a alăturat Bruno Mars, apoi Beyonce, cântând împreună o perioadă. Apoi, trupa Coldplay a cântat din nou singură.

super bowl 2016.

 

Beyonce a fost îmbrăcată cu o jachetă asemănătoare cu cea pe care Michael Jackson a purtată la ediția din 1993 și a cântat single-ul pe care tocmai îl lansase cu o zi în urmă, „Formation”.

beyonce superbowl 2016

La final, au fost proiectate imagini de la alte ediții Super Bowl.

Mai jos poți vedea show-ul din timpul pauzei:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *