Lady Gaga nu a avut voie să poarte machiaj în A Star is Born

By  | 

Cântăreața și actrița Lady Gaga a mărturisit că Bradley Cooper i-a interzis să poarte machiaj în timp ce filma pentru A Star is Born.

În cadrul unui interviu, Lady Gaga a povestit că actorul și regizorul Bradley Cooper a cerut ca ea să nu se fardeze când a interpretat personajul lui Ally, pentru a intra mai bine în pielea acesteia. Deși cântăreței i-a fost foarte greu la început și chiar a încercat să se fardeze pe ascuns, Cooper a insistat ca ea să arate cât mai natural, ca o cântăreață pe care nimeni nu a descoperit-o încă.

Mai mult, când Gaga a dat proba, Cooper a rugat-o să își șteargă tot machiajul pe care îl purta, pentru a fi „complet deschisă”. „Personajul meu vorbește despre cât de urâtă se crede – asta a fost real”, spune Gaga. „Sunt foarte nesigură pe mine. Îmi place să dau lecții despre asta, dar nu practic întotdeauna.”

Deși i-a fost greu să fie complet naturală, Lady Gaga nu s-a supărat pe Bradley Cooper. De fapt, cei doi au spus că și-au făcut un prieten pe viață.

Tragica poveste de dragoste din A Star is Born este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley Cooper), care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori. Cu această ocazie, Lady Gaga interpretează primul ei rol principal major, iar filmul reprezintă debutul lui Cooper în postura de regizor.

 

Citește și: Lady Gaga lansează o linie de make-up și produse de îngrijire 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *