Lady Gaga este pazita de garzile de corp cand doarme, de frica fanilor

By  | 

Cantareata a declarat ca este terifiata din cauza gandului ca va fi ucisa de un fan nebun, in acelasi mod in care a fost omorat legendarul John Lennon – care a fost impuscat mortal la cativa pasi distanta de apartamentul sau, in 1980 -, si de aceea doreste sa fie pazita tot timpul. Astfel, ea si-a mutat o parte din personal in apartamentul ei din New York.

O sursa a spus ca Lady Gaga a primit e-mail-uri ciudate de la fani: o parte dintre fanii sai sunt complet obsedati, fac afirmatii ciudate, de exemplu, ca nu vor fi fericiti pana nu mor impreuna cu ea.

„Isi face griji ca ar putea sa moara in acelasi mod ca John Lennon. Are ganduri oribile potrivit carora ei ar putea planui sa o ucida. Echipa de securitate este tot timpul in preajma ei. Se bazeaza din ce in ce mai tare pe ei si nu merge nicaieri singura. Bodyguard-ul ei sta cu ea in camera atunci cand doarme”, a declarat sursa.

Pe de alta parte, prietenul cantaretei, Luc Carl, nu este foarte incantat de prezenta constanta a garzilor de corp.

Sursa citata a declarat reprezentantilor revistei ca Luc a cam inceput sa se sature sa fie inconjurat de garzi de corp. Atunci cand isi petrec timpul impreuna la cantareata acasa, prezenta garzilor de corp ii strica dispozitia, insa accepta situatia pentru ca ea se simte mai in siguranta.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *