Lady Gaga, despre depresia prin care a trecut

By  | 

Oricât de infabilă ar părea, Lady Gaga este un simplu om, cu tristeţi şi bucurii. Dacă în ochii noştri are o viaţă perfectă: iubit superb, carieră muzicală de execepţie, o mulţime de fani şi o avere impresionantă – realitatea este cu totul alta. 

În ciuda aparenţelor, Lady Gaga s-a confruntat de curând cu o depresie (cine ar fi crezut?), pe care artista mărturiseşte că a reuşit să o depăşească singură.

”Am devenit foarte depresivă la finalul anului 2013. Eram obosită să mai lupt. Nu îmi mai simţeam pulsul. Eram supărată, cinică şi aveam o tristeţe adâncă pe care o trăgeam după mine ca pe o ancoră(…)Dar pe 1 ianuarie m-am trezit şi am început să plâng din nou, m-am uitat în oglindă şi mi-am spus ‘Ştiu că nu mai vrei să lupţi. Ştiu că ai impresia că nu mai poţi să o faci, dar ai mai făcut-o şi înainte. Ştiu că doare, dar nu vei supravieţui acestei depresii(…)Trebuie să o faci pentru tine. Pentru muzica ta. Trebuie, pentru fani şi familie’ ” a mărturisit artista într-un interviu pentru revista Harper’s Bazaar.

Din fericire pentru ea şi pentru familia ei, Lady Gaga a reuşit să treacă peste perioada aceasta dificilă. ”Am descoperit că tristeţea nu a distus măreţia din mine. Trebuie doar să te întorci la acea măreţie, să găseşti luminiţa aceea mică ce  a mai rămas. Am avut norocul să mai găsesc o mică luminiţă.” 

Cu alte cuvinte, puterea de a ne schimba şi de a ne transforma visele în realitate vine din interiorul nostru. Nu avem nevoie de altcineva ca să devenim măreţi. Lady Gaga a reuşit, noi de ce nu am putea?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *