La multi ani Alexandra Ungureanu! Vezi prin ce transformari a trecut artista!

Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai bune voci din România, îşi serbează azi ziua de naştere!

Alexandra este una dintre cele mai longevive artiste, cu o carieră în permanentă schimbare şi cu cele mai originale abordări de look. Cantateata a cantat numeroase piese din zone diferite, de la jazz, la pop sau dance.

„Atât de Uşor“ ft. Soundland şi „C’est la vie“ alături de Crush sunt cele mai recente piese ale Alexandrei care au înregistrat un succes nebun şi cu care a cucerit boxele radiourilor şi topurile muzicale de la noi. Nu e de mirare, pentru că Alexandra a lucrat enorm la ele împreună cu echipa ei, iar eforturile şi munca ei au luat startul încă din copilărie.

La şase ani, Alexandra lua primele lecţii de canto şi pian, apoi chitară, astfel că participările la concursuri muzicale naţionale au urmat firesc.

Începând cu anul 2001, ea a colaborat alături de trupa Sistem, când a înregistrat vocea principală a pieselor „Emoții“, „Senzaţii“ sau „Departe de tine“. În anul 2003, Alexandra a obţinut locul al treilea la Selecţia Naţională pentru concursul muzical Eurovision cu piesa „Make this love come true“ şi totodată reprezintă România la festivalul Cerbul de Aur.

Alexandra UngureanuPremii, atenţia media şi admiraţia publicului – de asta se bucură Alexandra de o viaţă întreagă, fiind obişnuită să fie în centrul atenţiei de mic copil. Stilul ei muzical cameleonic, hiturile care i s-au difuzat în heavy rotation sezoane la rând o transformă pe Alexandra într-una dintre cele mai în vogă artiste românce.

Şi pentru că ştie că un artist desăvârşit evoluează nu doar din punct de vedere muzical, ci şi din perspectiva vestimentară, Alexandra a avut grijă să îşi surprindă plăcut fanii cu schimbări de look originale. Alături de stiliştii ei, Alexandra a afişat coafuri trendy şi ţinute cool, iar atitudinea ei mereu încrezătoare i-a inspirat fanii de peste tot.

Fii alături de Alexandra cu ocazia zilei ei de naştere şi lasă-i urarea ta pe pagina oficială a artistei:https://www.facebook.com/AlexandraUngureanuOfficial !

Link „C’est la vie“:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.