La ce varsta si-au pierdut vedetele virginitatea

By  | 

Adriana Lima: 27 ani

Îngerul Victoria’s Secret a aşteptat să îşi înceapă viaţa sexuală  după căsătorie. Norocosul este basketbalistul Marko Jaric, cu care aceasta s-a căsătorit.

Chris Martin: 22 ani

Deşi bărbaţii se ”laudă”, de obicei, cu vârstele fragede la care şi-au început viaţa sexuală, solistul trupei Coldplay şi soţul actriţei Gwyneth Paltrow, nu s-a grăbit să o facă. Acesta şi-a păstrat virginitatea până la 22 de ani din cauza unor motive religioase dar şi din cauza lipsei de încredere în sine.

Megan Fox: 17

Frumoasa actriţă şi-a pierdut virginitatea cu un tip pe care îl iubea, la vârsta de 17 ani.

Matthew McConaughey: 15 ani

Matthew a fost puţin precoce, dar sincer în legătură cu momentul în care şi-a început viaţa sexuală. Cu toate astea, nu a vrut să intre mai mult în detalii…oare a fost vorba de o experienţă nereuşită?

Kim Kardashian: 14 ani

Proaspăta mămică i-a mărturisit lui Oprah vârsta fragedă la care şi-a pierdut virginitatea cu un băiat cu care a avt o relaţie de lungă durată. Se spune că acesta ar fi nepotul lui Michael Jackson, TJ Jackson.

Khloe Kardashian: 14 ani

În cartea ”Kardashian Konfidential”, Khloe mărturiseşte că şi-a pierdut virginitatea la vârsta de 14 ani şi că tipul era ”foarte, foarte manipulator”. Se pare că intimitatea este foarte valoroasă pentru familia Kardashian, în dolari!

Angelina Jolie: 14 ani

Întrebată cum s-a simţit atunci, aceasta a mărturisit că la acea vârstă sentimentele nu aveau o la fel de mare importanţă ca acum.

Johnny Depp: 13 ani

Johnny şi-a făcut de cap prima dată cu o fată într-o maşină, la vârsta de 13 ani. Deşi era prea tânăr pentru adevărate relaţii, mai târziu a avut multe iubite celebre precum Winona Rider sau Kate Moss.

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *