L’Wren Scott, gasita decedata in propriul apartament

By  | 

Atât industria de entertainment cât şi cea de modă au fost zguduite de moartea prematură a lui L’Wren Scott, designer talentat şi partenera lui Mick Jagger de aproximativ 10 ani. L’Wren a fost găsită de asistenta ei în propriul apartament din Manhattan luni dimineaţă.

În acest timp, Mick Jagger se afla în Australia, unde urma să susţină primul spectacol din turneul trupei sale, Rolling Stones. Artistul a anulat momentan primul concert, care trebuia să aibă loc pe 19 martie în oraşul Perth şi probabil că va fi anulat şi restul turneului. 

Fiica lui Mick Jagger cu Jerry Hall, modelul Georgia May-Jagger, şi-a anulat şi ea apariţia în cadrul unei prezentări de modă pe continentrul australian. Tânăra de 22 de ani se afla pe aeroportul din Sidney când a aflat veştile triste şi a zburat înapoi către New York pentru a fi alături de familie.

Nu există încă ncio ipoteză cu privire la motivul care a determinat-o pe L’Wren Scott să îşi ia viaţa, dar un semn prevestitor că ceva este în neregulă ar putea fi considerat faptul că s-a retras din cadrul Săptămânii Modei de la Londra înainte cu doar o săptămână. Designerul a declarat că piese cheie din noua sa colecţie nu vor fi gata la timp pentru a fi prezentate.

Vedete precum Olivia Munn, Emmy Rossum, Selma Blair, Olivia Wilde şi multe altele şi-au exprimat regretul faţă de gestul designerului pe profilul de Twitter. Creaţiile lui L’Wren Scott au fost extrem de apreciate şi purtate de actriţe ca Angelina Jolie, Nicole Kidman şi Sarah Jessica Parker.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *