Kylie Minogue – "It’s showtime!"

By  | 

Showtime, povestea vietii ei

“Showtime este o parte a mantrei vietii mele. Cate putin din ceea ce fac in fiecare zi duce la acel moment special. Cand compun cantece, cand inregistrez, cand filmez, cand am sedinte foto, cand repet, intreaga mea experienta… Cred ca posed un soi de cronometru in mine.

Managerul turneelor mele parcurge coridorul cu o voce puternica spunand: «O ora, toata lumea, mai avem o ora»; atunci eu incep sa simt o nerabdare care continua. 20 de minute, 10 minute, 5 minute, incepem!”

Parfumul si personalitatea

“Este conexiunea cu publicul prin intermediul prestatiei mele. Unii ar putea vedea numai cantitatea mare de munca si timpul sacrificat pentru a pune pe picioare un show. Insa este destul de greu de inteles magia din timpul unui spectacol. Eu am considerat-o intotdeauna o experienta cosmica in sensul ca toti cei care participam nu doar stam impreuna cateva ore, ci aducem multa energie si multe fragmente din experienta noastra de viata.”

Dragostea

“O relatie frumoasa trebuie sa-ti faca viata mai intensa, nu sa te priveze de tot ce-i bun in ea. Daca m-ai intreba ce anume mi-ar lipsi cel mai tare de la viata «solo» in cazul in care m-as indragosti din nou, raspunsul ar fi: nimic! N-as renunta la absolut nimic, cu exceptia spatiului din sifonier!”

Fat-Frumosul ei

“Probabil ca m-as orienta catre un tip brunet si frumos. Charisma e importanta, dar nu poti sa te legi numai de asta. Conteaza mult si umorul! Ar trebui totodata sa stie cate ceva despre lumea in care traiesc eu si sa-mi inteleaga modul de viata. Imi imaginez ca nu-s o partenera prea usor de suportat din cauza atentiei de care ma bucur, deci ar trebui sa fie un tip increzator si puternic!”

Pe scena

“In general, imi petrec toata ziua luand la bani marunti seara anterioara, intrebandu-ma ce-a mers prost, ce pot imbunatati, cum va fi urmatoarea seara etc. Un lucru uimitor pe care l-am invatat este faptul ca aceste doua ore pe scena sunt intr-un fel partea cea mai usoara a zilei pentru ca, desi e o munca incredibil de grea, este momentul in care – fie ca merge bine sau rau – nu ai timp sa gandesti, ci doar sa actionezi, sa te lasi dusa de val in orice directie.”

Distractia maxima

“Filmarile pentru spotul publicitar au fost extraordinare. Mai lucrasem cu regizorul de cateva ori; e un om extrem de talentat, e o placere sa filmezi cu el. Rochia cantarea o tona, asa ca odata, dupa ce am dat-o jos, am pus pe toata lumea sa o ridice, pentru ca nu glumeam: chiar era cea mai grea purtata vreodata si, credeti-ma, am tot imbracat diverse…! A fost o usurare cand am scapat de ea, chiar daca era atat de frumoasa!”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *