Kylie Jenner a născut o fetiță

By  | 

Vedeta de doar 20 de ani Kylie Jenner a devenit pentru prima dată mamă. Ea a făcut anunțul prin intermediul Instagram, unde a spus că a născut o „fetiță frumoasă și sănătoasă”.

Zvonurile potrivit cărora Jenner este însărcinată au început în septembrie 2017, însă nu au fost confirmate până acum. Se pare că Jenner și partenerul său, rapperul Travis Scott, au dorit să țină totul cât mai secrret până în ultimul moment.

„Îmi pare rău că v-am ținut în întuneric în timpul acestor zvonuri”, a mai postat Kylie. „Înțeleg că sunteți obișnuiți să vă iau cu mine în toate călătoriile mele. Sarcina a fost una pe care nu am vrut să o aduc în fața lumii. Știam că trebuie să mă pregătesc pentru rolul vieții mele în cel mai pozitiv, fără stres și sănătos mod. Sarcina a fost cea mai frumoasă, dătătoare de putere și schimbătoare de viață experiență pe care am avut-o până acum și îmi va lipsi. Nu am mai simțit niciodată atât de multă dragoste și fericire.”

Mai mult, duminica aceasta, Kylie a postat pe Youtube un clip care prezintă momentele prin care a trecut în ultimele luni.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *