Kylie Jenner, ca la 21 de ani… extensii de păr în valoare de 8 000 dolari

Cum ar putea să arate aniversarea unei fete la 21 de ani, când este „billionaire”? Bineînțeles, exatravagant de la cel mai mic detaliu. Oricum, nu cu foarte multe griji așa cum ar avea o tânără obișnuită, la 21 de ani.

Acum o lună, Forbes a lansat o copertă care anunța că cea mai mică fiică a familiei Kardashian/Jenner se apropie vertiginos de o avere estimată la un miliard de dolari, din afacerile ei cu cosmetice. Asta face ca totul să fie clar și logic. E de înțeles cum Kylie a cheltuit o sumă exorbitantă pentru look-ul ei aniversar. Așa cum ar face-o orice mogul.Bifat, la 21 de ani: Rolls Royce vintage, salopetă cu 70,000 Swarovski, extensii de păr în valoare de 8 000 dolari.

Artistul responsabil pentru coada lui Kylie Jenner (de aproape 1 metru lungime), Violet Teriti a folosit 400 grame de păr slavic din Rusia. Totuși, de ce este această coafură atât de scumpă? Teriti, hairstilistul surorilor Kardashian/ Jenner explică:

„Nu există nimic mai bun decât părul slavic pentru că nu are nevoie să fie albit sau prelucrat în vreun fel, nu are nevoie nici măcar de strălucire, revitalizare, el este deja așa în mod natural.”

Dacă pentru noi, 8 000 de dolari este o sumă uriașă, pentru fata mai mică a familiei Kardashian/Jenner este aproape cum ne-am cumpăra noi o cafea cu lapte, într-o dimineață.

Citește și: VIDEO: Cele mai urmărite video-uri ale lui Kylie Jenner

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.