Kylie sau… buze în stilul Jenner

Le urmărești pe Instagram și nu poți să nu recunoști că sunt super-sexy! E vorba de cele mai tinere membre ale clanului „K”, Kendall și Kylie Jenner; două dive cu personalități diferite și, prin urmare , stiluri diferite. Ia să vedem, ești genul Kylie sau Kendall?

surorile jenner

Una dintre surori mizează pe pomeți sculptați, în vreme ce alta militează pentru buze atât de pline și expresive încât au propriul hashtag (pe lângă provocarea #KylieJenner). Alege unul dintre genuri și transformă-l în look-ul tău semnătură!

Dacă vrei buze apetisante. Volumizează-le prin machiaj sau las-o baltă, căci altfel nu se poate!

 

1 Umflă-le

Aplică pe buze un gloss transparent cu efect de volum, așteaptă cinci minute și apoi tapotează cu un șervețel uscat, pentru a înlătura surplusul.

 

2 Conturează și umple

Trasează conturul buzelor pe deasupra (și pe dedesubtul buzei inferioare)  liniei naturale de demarcație cu un creion mov (pre4feratul lui Kylie), apoi umple întreaga suprafață cu un ruj de aceeași culoare, cu textură semi-mată.

 

3 Tușa finală

Reconturează buzele pe lângă conturul făcut cu creionul, folosind un corector – astfel vei preveni întinderea culorii în afara conturului buzelor. Estompează cu vârful degetului, apoi aplică puțin corector în centrul buzelor, pentru a capta lumina și a crea senzația de buze mai „pline”.

 

Învață și tu să-ți mărești buzele

Umflă-le natural

Gadgeturile bazate pe principiul ventuzei, precum Fullips (dreapta sus) umflă temporar zona buzelor pentru un efect de volumizare. Doar pune-l pe buze și trage ca dintr-un pai. (Pentru informația ta: acest dispozitiv este mai sigur decât sticlele de suc sau paharele de shot-uri care au înebunit internetul de când cu provocarea #KylieJenner. Nu numai că sunt dureroase, dar pot deveni chiar periculoase – sticla se poate sparge și te poate tăia rău, pentru ca apoi să te alegi cu cicatrici).

Fullips Lip enhancer (S,M, L), 50 lei
Fullips Lip enhancer (S,M, L), 50 lei

Umplere asistată

 

Kylie a recunoscut recent faptul că folosește frecvent fillere temporare pentru volumizarea buzelor. Dacă te bate gândul, consultă-te cu un specialist în ceea ce privește umplerea cu Restylane. Este acid hialuronic natural, asemănător celui produs de corpul uman și are succes datorită faptului că dă buzelor un aspect natural după umplere, spune dermatologul Whitney Bowe. Tratamentul costă cam 1000 lei/ședință, și poți vedea efectul pînă la 6-8 luni și se pot face ajustări post-injectare, prelungind efectul tratamentului.

CITEȘTE ȘI: Cum să te machiezi în funcție de horoscop

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.