Kristen Stewart, noua imagine Chanel

By  | 

După ce a fost lansată partea a doua a filmului ”The Twilight Saga: Breaking Dawn” în 2012 nu am mai auzit despre Kristen decât că s-a despărţit de iubitul şi fostul coleg de platou Robert Pattinson. Cu toate astea, Kristen pregăteşte pentru anul urmtor mai multe proiecte, atât cinematografice cât şi de modă.

Chiar dacă nu pare muză pentru designeri şi nici ea nu îşi închipuia că va ajunge vreodată un trendsetter sau favorita vre-unui brand, iată că s-a întâmplat. Puştoaica în jeans şi teneşi este deja imaginea parfumului Balenciaga şi urmează să devină imaginea Chanel pentru campania ”Métiers d’Arts”.

Actriţa s-a alăturat unor nume mari care reprezintă cu mândrie brandul Chanel precum Diane Kruger, Blake Lively şi Brad Pitt, iar sedinţa foto care o va avea în plan central va fi realizată chiar de Karl Lagerfeld. Stewart a luat parte la ultimul show al casei de modă de la Paris, unde a purtat o jachetă albă cu pantaloni scurţi din piele şi mănuşi biker.

Stewart şi Lagerfeld au sărbătorit vestea la Dallas, unde Kristen a purtat o pereche de pantaloni din piele cu talie înaltă, un t-shirt scurt, care lăsa să vadă o parte din abdomen şi o bluză legată în talie. Abia în mai 2014 vom vedea şi rezultatele colaborării dintre actriţă şi designerul casei de modă Chanel, Karl Lagerfeld.

Pe Kristen o vom vedea în 2014 şi în câteva producţii cinematografice cum ar fi: ”Camp X-Ray”, ”Sils Maria” şi ”Anestesia”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *