Kristen Bell si Dax Shepard, nunta spontana

By  | 

Cei doi au plecat de acasă cu gândul să obţină actele premergătoare căsătoriei dar au ajuns să facă pasul decisiv chiar în aceeaşi zi. Kristen nu a avut nici rochie de mireasă, nici buchet de flori sau domnişoare de onoare, nimic din ce ar fi avut la o ceremonie tradiţională.

Kristen şi Dax sunt logodiţi de 4 ani însă au declarat că nu se vor căsători până când nu vor avea dreptul să facă acest pas în relaţie şi prietenii lor, de altă orientare sexuală. În această vară a fost votată o lege care le permite şi cuplurilor gay să se căsătorească, aşa că actorii şi-au reluat planurile de nuntă.

Toate bune şi frumoase până Kristen şi Dax au spus ”da” -Kristen în hohote de plâns- într-o ceremonie spontană. Sperăm măcar să sărbătorească evenimentul printr-o petrecere alături de prieteni şi familie, care au fost uşor dezamăgiţi de decizia cuplului. Cu siguranţă că mulţi dintre ei îşi doreau să le fie alături în acel moment.

Kristen Bell şi Dax Shepard au împreună o fetiţă pe nume Lincoln şi formează unul dintre cele mai haioase cupluri de la Hollywood. Kristen s-a făcut remarcată în serialul ”Veronica Mars”care a fost transformat şi în film artistic, după ce fanii au strâns suma necesară pentru a finanţa producţia.

Iată trailerul filmului mai jos.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *