Kit Harington și Rose Leslie s-au căsătorit în Scoția

By  | 

Actorii Kit Harington și Rose Leslie s-au căsătorit sâmbătă în Scoția, dovedind că pot exista și nunți Game of Thrones cu final fericit!

Ceremonia a avut loc la biserica Rayne din Aberdeenshire, iar petrecerea s-a ținut la castelul Wardhill, un castel vechi de 900 de ani care este deținut de familia lui Leslie.

Așa cum era de așteptat, dintre invitați au făcut parte și colegii de platou Peter Dinklage, Maisie Williams, Sophie Turner și Emilia Clarke.

Kit Harington și Rose Leslie, ambii în vârstă de 31 de ani, s-au cunoscut în 2012 în timpul filmărilor pentru serialul HBO Game of Thrones. Ei au interpretat rolurile lui Jon Snow și Ygritte, care au trăit o poveste de dragoste intensă. În prezent, Leslie joacă în drama The Good Fight.

După ce relația lor a devenit oficială, Harington a mărturisit că cele mai frumoase săptămâni din serial au fost acelea în care a filmat în Islanda alături de Leslie. „Pentru că țara e atât de frumoasă, pentru că aurora boreala este magică și pentru că acolo m-am îndrăgostit. Dacă ești deja atras de cineva, iar acea persoană joacă rolul partenerului tău în serial, devine foarte ușor să te îndrăgostești”, a spus el.

Cei doi și-au anunțat logodna în publicația TImes of London. „Logodna este anunțată între Kit, fiul mai mic al lui David și Deborah Harington de la Worcestershire, și Rose, fiica mijlocie a lui Sebastian și a lui Candy Leslie din Aberdeenshire.”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *