Kings Of Leon inregistreaza un nou album

By  | 

Trupa americana isi tine fanii la curent cu proiectele sale prin intermediul tobosarului Nathan Followill, care a trimis cateva mesaje pe Twitter chiar din studioul de inregistrare.

Cu putin timp inainte de prima sesiune de inregistrari, care a avut loc luni, 5 aprilie, Nathan Followill declara intr-un mesaj ca este „extrem de incantat, dar si putin mahmur in acelasi timp”. La sfarsitul sesiunii de inregistrari, acelasi muzician a declarat ca „prima zi (in studio, n.r.) a fost un succes muzical”.

Intr-un alt mesaj postat pe Twitter, tobosarul american a declarat ca trupa din care face parte „a compus deja cateva piese” care vor fi pe placul fanilor.

Kings of Leon este o trupa americana din Nashville, Tennessee, formata din trei frati – Caleb Followill (vocal principal/ chitara), Nathan Followill (percutie/ backing vocals), Jared Followill (chitara bas/ sintetizator) – alaturi de varul lor primar, Matthew Followill (chitara/ backing vocals).

Initial comparati cu cei de la The Strokes, dar in varianta sudista, pentru reinventarea si resuscitarea rock&roll-ului Dixie-style, cei de la Kings of Leon s-au transformat incet, de-a lungul anilor, intr-o trupa de rock experimental.

Cvartetul din Tennessee a debutat in anul 2003, cu EP-ul „Holy Roller Novocaine”, al carui amestec de boogie rock frust, nefinisat, s-a facut cu adevarat remarcat pe primul lor album, „Youth & Young Manhood”.

Kings of Leon s-a bucurat de popularitate imediata in Marea Britanie, unde, mai tarziu, a primit discuri de platina pentru vanzarile de albume. Pe masura ce trupa a explorat diverse stiluri si a inregistrat si alte lansari, dintre care cele mai notabile sunt „Because of the Times” (2007) si „Only By the Night” (2008), comparatiile cu The Strokes au disparut, Kings of Leon avand in prezent propriul lor stil.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *