Kim Kardashian vrea să devină avocat

By  | 

În cadrul unui interviu, Kim Kardashian a spus că vrea să urmeze Dreptul, la fel ca tatăi ei.

Fie că îți place sau nu de ea, este clar că Kim Kardashian este o femeie de succes. Atunci când nu filmează pentru emisiunea „Keeping Up With The Kardashians”, creează propria linie de haine, pozează pentru copertele celor mai cunoscute reviste sau lansează cărți. În plus, crește doi copii.

Citește și: Ce antrenament folosește Kim Kardashian pentru a slăbi? 

Însă Kim nu vrea să se oprească aici! În cadrul unui interviu pe care l-a acortat publicației americane Wonderland, ea a mărturisit că vrea să dea la Drept. „Dacă voi avea mai mult timp liber, aș vrea să dau la drept”, ceea ce ar fi ca un hobby pentru ea. „Ar fi ceva ce aș putea face când voi înainta în vârstă.”

Tatăl lui Kim, Robert, a absolvit University of San Diego School of Law și s-a ocupat de unul dintre cele mai importante cazuri din Statele Unite din ultimul secol, cel al lui O. J. Simpson.

„Mereu am fost atrasă de lucrurile morbide. Când tata lucra la cazul lui O.J., obișnuiam să mă uit prin notițele sale și îmi doream să fac și eu asta.”

Citește și: Star Style: Kim Kardashian West 

Kim adaugă că emisiunile despre criminali sunt preferatele sale. „Sunt singurele la care mă uit. Îmi place mult `Making A Murderer`. ” De asemenea, spune că și-ar dori ca North și Saint (copiii săi) să lucreze în acest domeniu pentru a opri criminali.
*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Natasha Harding)

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *