Kim Kardashian va avea un baietel

By  | 

După ce a anunţat lumii ȋntregi că este ȋnsărcinată, Kim Kardashian “loveşte”din nou, de data asta pe Instagram, unde a postat o fotografie adorabilă cu prima fetiţă, North, şi soţul ei, Kanye West, ȋnsoţită de acest text:

„Precious moments like this when we were traveling on tour with you are what I live for. You’re such a good daddy to North & you will be the best daddy to our new son too!” (”Momente preţioase ca acesta din vremea când te ȋnsoţeam ȋn turneu reprezintă motivele pentru care trăiesc. Eşti un tată atât de bun pentru North şi vei fi cel mai bun tată pentru viitorul nostru fiu.”)

2e22c5e0-1896-11e5-8a10-21e51128a0ea_Fathers-Kanye-North

Târziu, ȋn seara Zilei Tatălui, Kim a ȋmpărtăşit vestea. Iar dacă te temeai ca nu cumva cei doi părinţi să-şi numească noul copil South West, poţi sta liniştită, Kim a dezvăluit ȋntr-un interviu că:”(Nord- n.r.) are o direcţie mai bună. Nu aş vrea asta (referindu-se la a folosi un punct cardinal şi pentru viitorul copil – n.r.). Adică, toată lumea mă ȋntreabă despre “Sud”, dar mi se pare o prostie. Este cea mai mare prostie şi este ridicol”, a declarat Kim ȋntr-un interviu acordat NPR.

Kim Kardashian a anunţat ȋn data de 31 mai că va fi mamă, ȋn timpul unui episod din reality show-ul Keeping Up With the Kardashians, care a fost difuzat de Ziua Mamei.

Ȋn scenele care anunţau cealaltă jumătate a sezonului Keeping Up With the Kardashians, Kim a anunţat cu mândrie familiei:”Tocmai am primit testele de sânge şi sunt ȋnsărcinată”.

Se ştie cât de mult s-a chinuit Kim să rămână ȋnsărcinată a doua oară, permiţând camerelor de luat vederi a serialului KUWTK să filmeze toate vizitele la medicul specializat ȋn fertilizare care au fost difuzate de-a lungul celui de-al zecelea sezon al reality show-ului difuzat de postul de televiziune E!.

Prima sarcină a fost anunţată public ȋn timpul unui concert de-al lui Kanye West, din Atlantic City, New Jersey, când el s-a referit la Kim ca la “baby mama” lui.

Kim Kardashian este insarcinata pentru a doua oara

 

Comments

comments