Kim Kardashian si Kanye West s-au casatorit la Florenta

By  | 

Vedeta americană Kim Kardashian, în vârstă de 33 de ani, şi logodnicul său, rapperul Kanye West, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în fortăreaţa Forte di Belvedere din Florenţa, Italia. Cei doi au plătit nu mai puţin de 300,000 de euro pentru a o închiria pentru o noapte.

Vineri a avut loc un prânz la reşedinţa designerului Valentino Garavani, Chateau de Wildeville, unde au fost prezenţi aproximativ 200 de persoane. A urmat apoi o petrecere la Palatul Versailles, iar invitaţii au fost întâmpinaţi de artişti îmbrăcaţi în muschetari.

În continuare, Kim şi Kanye au luat un avion privat până în Florenţa, alături de invitaţi, ceremonia având loc la fortăreaţa Forte di Belvedere. Aceasta a fost construită în 1590 pentru ducele Ferdinando di Medici, atât pentru apărare, cât şi ca semn al bogăţiei familiei.

Mireasa a purtat o rochie haute couture semnată de Riccardo Tisci, designerul care a creat şi costumul mirelui. Cât despre North, fiica celor doi, ea a purtat o rochie de lux Givenchy by Tisci.

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli a cântat binecunoscuta melodie Con te Partiró în timp ce Kim a păsit spre altar la braţul tatălui ei vitreg, Bruce Jenner.

Alţi invitaţi importanţi au fost Kris Jenner, Kourtney Kardashian şi Scott Disick, copiii lor Mason şi Penelope, Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner, La La Anthony, Larsa Pippen, Brittny Gastineau, Jonathan Cheban, Simon Huck, Joe Francis şi iubita sa Abbey Wilson, Rachel Roy, Joyce Bonelli, Tracy Nguyen, Monica Rose, Jen Atkin, Andre Leon Talley şi Lorraine Schwartz.

Deşi se credea că nunta va avea loc la Paris, cei doi nu au vrut să dezvăluie locul ceremoniei până în ultimul moment, când invitaţii au ajuns acolo. Motivul pentru care Kim şi Kanye au ales Florenţa a fost unul foarte personal: acolo a fost concepută fiica lor!

Kim Kardashian şi Kanye West s-au cunoscut la finalul anului 2011, iar în aprilie 2012 au făcut oficială relaţia lor. North, fiica lor, s-a născut în luna iulie 2013, iar în octombrie cei doi s-au logodit.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *