Kim Kardashian rupe tacerea dupa nastere

By  | 

Pe site-ul starletei a apărut un mesaj de mulţumire de la Kim către fanii săi, în care a avut doar cuvinte frumoase. Deşi tăcerea ei din ultima vreme a dat naştere a numoroase  zvonuri şi răutăţi, proaspăta mămică a făcut referire doar la mesajele frumoase ale fanilor său.

”Ultimele săptămâni au fost pline cu cele mai grozave experienţe din viaţa mea. Mă bucur de această perioadă să îmbrăţişez pe deplin maternitatea şi să îmi petrec timpul acasă, cu familia. Am citit toate mesajele voastre şi vreau să vă mulţumesc tuturor pentru gândurile şi urările frumoase. Chiar înseamnă mult pentru mine asta. Sunt binecuvântată să am sprijinul familiei şi al fanilor în acest moment minunat.” a scris Kim Kardashian.

Din cele câteva rânduri, starleta pare a se bucura de noul său statut de mamă. Deşi nu face nicio referire la fiica sa ori la tatăl acesteia, Kanye West, aşteptăm cu nerăbdare primele fotografii de familie! Kim aşteaptă probabil să îşi recapete silueta dinainte de naştere pentru a se afişa din nou în public.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *