Kim Kardashian renunta la celebritate de dragul copilului?

By  | 


Familia Kardashian
se afla de atata vreme sub microscopul televiziunii, incat ni se pare deja absolut normal sa aflam despre membrii ei chiar si cele mai intime detalii.

Si totusi, spre deosebire de surorile ei, Kim a luat o decizie complet neasteptata – sa-si tina la adapost copilul de ochii curiosilor.
 

Nu numai ca vedeta e hotarata sa nu-l includa niciodata in reality show-ul Keeping Up with the Kardashians, dar ea si iubitul ei, Kanye, doresc ca micutul sa nu fie “vazut” de absolut niciun aparat de fotografiat sau camera de filmat in primele sase luni de viata.

Hmm…oare acest nivel de intimitate chiar poate fi atins de un membru al familiei Kardashian, avand in vedere ca acest “imperiu” a fost construit prin impartasirea tuturor intimitatilor cu lumea intreaga?

Expertii care au studiat cazul indeaproape spun ca nu e imposibil, dar ca va fi foarte greu pentru cei doi parinti, acestia fiind practic nevoiti sa se mute din Los Angeles pentru a se feri de camerele curioase, mai ales acum, de cand vedeta si-a exprimat dorinta neasteptata.
 

In plus, renuntarea la reality show i-ar putea diminua succesul, cred expertii, brandul pe care l-a creat de-a lungul anilor fiind practic bazat pe expunerea in fata camerelor de filmat.

  • Oricum ar fi, noi credem ca decizia lui Kim e de admirat. Tu ce crezi?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *