Kim Kardashian raspunde criticilor fata de actiunile sale caritabile

By  | 

Kim Kardashiana fost aspru criticată pentru că a donat doar 10% din veniturile obţinute în urma unei licitaţii online pe eBay, realizată cu scopul de a strânge fonduri pentru victimele taifunului din Filipine. Starleta a simţit nevoia ca de această dată să răspundă criticilor care au jignit-o dezvăluind adevărul.

După cum explică Kim Kardashian în postarea de pe blogul ei, aceasta este procedura standard penru toate licitaţiile pe care le organizeză pe eBay, de a dona doar 10% din venituri. O mare parte din banii care se strâng cu această ocazie sunt folosiţi pentru a achita taxe şi comisioane către diverşi terţi.

În plus, Kim susţine că s-a simţit extraordinar de ofensată pentru că lumea o critica pentru o faptă bună, pentru un gest făcut din suflet. Aceasta nu este prima licitaţie organizată de Kim online, ci ea îşi vinde vechile haine şi accesorii de mai multă vreme în acest fel, doar că schimbă destinaţia celor 10% donaţi.

”De-a lungul anilor a trebuit să dezvolt un obraz mai gros. De multe ori am simţit că fiind în atenţia publicului sunt criticată pentru orice aş face. M-am obişnuit cu asta acum. Aleg doar să nu las părţile negative să mă consume. Problema este, însă, că sunt atacată pentru că am oferit ajutor celor în nevoie(…) În ultimii 5 ani am listat mii de obiecte pe eBay pentru diverse cauze. Voi continua să fac ce simt eu că este bine şi mă bucur că mulţi oameni s-au bucurat să cumpere de la mine şi că şi ei oferă odată cu mine. Dăruitul vine din inimă şi nu trebuie să uităm asta în timpul Sărbătorilor de iarnă.”

Ce spui are dreptate starleta să se simtă ofensată de critici, sau dacă ar vrea, ar putea face mai mult? Kim Kardashian susţine că donează 10% din TOATE venurile ei. Să fie oare adevărat?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *