Kim Kardashian plătită pentru o postare pe Instagram cât salariul preşedintelui pe un an de zile

Conturile de socializare, şi mai precis, cel mai iubit social-media asset din prezent – Instagram – nu este numai o platformă cool pe care oamenii îşi postează cu oarecare nostalgie poze cu micul dejun sau cu apusul, editate toate cu doua trei filtre, aşa de amorul artei fotografice. Pentru mulţi dintre useri, Instagram-ul este un job, o opţiune de carieră, o sursă foarte profitabilă de venituri obţinute rapid, cum este cazul star-ului Kim Kardashian care a primit pe o postare echivalentul salariului unui preşedinte de ţară.

Potrivit unui studiu realizat de către STAT – website medical, Kim Kardashian a încasat pe o postare de pe Instagram mai mult chiar decât a câştigat preşedintele SUA într-un singur an.

Mai exact, susţin reprezentanţii STAT, Kim Kardashian a fost plătită de către compania Duchesnay USA cu jumătate de milion de dolari pentru un post pe Instagram.

Da, chiar aşa: o singură postare despre o pastilă împotriva stărilor de greaţă valorează 500 000 dolari, în timp ce salariul preşedintelui este de 400 000 dolari. kim Kardashian a postat despre medicamentul Diclegis în 2015, susţinând că acesta ajută femeile însărcinate împotriva greţurilor şi a stării de vomă, asociate cu sarcina.â

Mai jos, postarea care valorează mai mult decât salariul „celui mai puternic om din lume”, preşedintele SUA:

Citeşte şi: Cum îl cheamă pe cel de-al treilea copil al lui Kim Kardashian?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.