Kim Kardashian pe coperta Vogue

By  | 

O parte dintre zvonurile din ultima vreme s-au adeverit: Kim Kardashian este pe coperta revistei Vogue, alături de logodnicul său, rapper-ul Kanye West. Zvonurile răutăcioase conform cărora West ar fi ”cerşit” apariţia logodnicei sale pe coperta ”Bibliei modei” au fost însă infirmate de Anna Wintour, editorul şef al revistei Vogue, care îşi motivează alegerea neobişnuită.

”Poate că aţi citit că am fost implorată de Kanye să o pun pe logodnica lui pe coperta revistei Vogue. Acesta nu a făcut nimic de acest gen. (…)

O parte din plăcerea de a edita revista Vogue constă în lunga tradiţie a revistei de a-i promova pe aceia care definesc cultura într-un anumit moment, care produc agitaţie, a căror prezenţă în lume modelează felul în care ea arată şi influenţează modul în care noi o vedem. 

Cred că putem să cădem de accord cu toţii că acest rol este jucat de Kim şi Kanye.”

Sarah Michelle Gellar a avut cea mai puternică reacţie negativă dintre vedete. Actriţa a declarat pe Twitter după ce a apărul Kim Kardashian pe coperta Vogue că îşi va anula abonamentul, aşa cum au declarat că vor proceda şi alţi abonaţi. „Păi… cred că o să îmi anulez abonamentul la Vogue. Cine este cu mine?” a scris Sarah, la care Jonathan Cheban, prietenul lui Kim Kardashian, a replicat „Contezi”?

O reacţie mai amuzantă au avut James Franco şi Seth Rogen, care i-au parodiat din nou pe Kim şi Kanye. După videoclipul pentru „Bound 2”, James şi Seth şi-au realizat şi propria versiune a copertei Vogue, de această dată schimbând doar feţele. Rogen este şi de această dată Kim iar Franco i-a luat locul lui Kanye. Până acum Kimye nu a avut nicio reacţie.

Tu ce părere ai despre decizia Annei Wintour de a-i oferi această onoare lui Kim Kardashian? Iată şi câteva imagini din culisele şedinţei foto realizată de Annie Leibovitz cu Kimye.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *