Kim Kardashian: gest marinimos la petrecerea burlacitelor

By  | 
Cu două săptămâni înainte de nunta sa (confirmată pentru data de 24 mai în oraşul iubirii, Paris), Kim a fost invitată de onoare la petrecerea burlăciţelor ce a avut loc la încântătorul hotel Peninsula din Los Angeles. Deşi locaţia originală a petrecerii era hotelul Beverly Hills, vedeta a decis să schimbe acest detaliu, dat fiind ultimul decret al lui Hassanal Bolkiah, al 29-lea Sultan al Bruneiului, proprietarul hotelului.

Cu o lună în urmă, sultanul a anunţat că va introduce pedepse precum flagelarea, ruperea membrelor şi moartea prin lapidare pentru infracţiuni ca furtul, adulterul, consumul de alcool, avortul sau sodomia. Astfel, aceste pedepse se vor aplica şi homosexualilor.

Aşa cum era de aşteptat, decizia sultanului a fost urmată de multe critici şi proteste, dar şi de boicotarea afacerilor sale, incluzând hotelul mai sus menţionat. 

”Mă simt responsabilă ca mamă, ca persoană publică, ca fiinţă umană, să fac tot ce îmi stă în putere pentru ca nu numai copilul meu, dar toţi copiii, să nu fie nevoiţi să crească într-o lume în care sunt judecaţi în funcţie de culoarea pielii, de gen sau de orientarea sexuală”, scria Kim recent într-o postare de pe blogul personal. Din acest motiv, vedeta a decis să nu mai organizeze petrecerea burlăciţelor la hotelul sultanului Hassanal Bolkiah.

Sultanul susţine că acest nou cod penal islamic este un ajutor al lui Dumnezeu, adaugând: ”Însuşi Allah a spus că legea sa este într-adevăr dreaptă”. Codul legat de legea Sharia va fi introdus în trei faze, cea de-a treia fiind introdusă anul viitor. Aceasta se referă la adulter şi acte sexuale împotriva naturii, ce vor fi pedepsite prin una dintre cele mai crude execuţii la moarte, şi anume uciderea prin aruncarea de pietre.

O felicităm pe Kim Kardashian pentru gestul său, sperăm că şi alte persoane publice îi vor lua exemplul.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *