Kim Kardashian, cadou exclusivist de Craciun de la Kanye West

By  | 

Starleta s-a lăudat pe Instagram cu cadoul exclusivist primit de la logodnicul său, Kanye West. Este vorba despre o geantă Birkin, creată de brandul Hermes, denumită astfel după celebra cântăreaţă Jane Birkin. Pentru a achiziţiona un astfel de model trebuie să plăteşti între 7.000-100.000 $, în funcţie de materialul din care este creată geanta.

Cadoul lui Kim Kardashian este mult mai deosebit de atât pentru că este şi pictat manual de artistul George Condo, cu care Kanye West a mai colaborat şi în 2010 pentru albumul ”My Beautiful Dark Twisted Fantasy”.

Kim Kardashian a fost deja fotografiată purtând această geantă exclusivistă în oraş, la cumpărături cu logodnicul său. Starleta a asortat accesoriul la o ţinută all white, pantofi şi palton bej.

Tot pe Instagram, Kim Kardashian le-a mulţumit designerilor care i-au trimis micuţei Norh West cadouri: Stella McCartney, Giuseppe Zanotti, Charlotte Olimpya şi Hermes Paris. ”O să preţuiesc toate hăinuţele minunate pe care designerii ni le-au trimis” a scris aceasta.

Kim şi micuţa sa, Nori, vor fi de acum încolo răsfăţatele designerilor dar şi a bărbatului special din viaţa lor, Kanye West.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *