Kim Kardashian a purtat o ținută completă din bani

By  | 

Uneori, vedetele aleg un accesoriu pentru a transmite subtil un mesaj – însă în cazul lui Kim Kardashian, nimic nu este subtil. Recent, ea a purtat o ținută făcută complet din bani, la o petrecere Anastasia Beverly Hills.

În cursul verii, Anastasia Beverly Hills a vândut o parte din companie, pregătindu-se pentru distribuție la nivel mondial. Deși termenii financiari ai achiziției nu au fost divulgați, valoarea mărcii cosmetice este de 3 miliarde de dolari, deci nu putem decât să ne imaginăm cât a câștigat fondatoarea Anastasia Soare în urma vânzării.

„Ce faci când prietena ta își vinde compania pentru câteva miliarde? Porți o ținută făcută din bani și îi organizezi o petrecere”, a explicat Kim Kardashian pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

didn’t come to play

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimkardashiansnap) on

Kim a purtat un trench coat „vintage” Jeremy Scott, cizme cu același pattern și o gentuță aurie cu semnul dolarului pe ea.

Kim Kardashian

Născută în România, Anastasia Soare a emigrat în Statele Unite ale Americii fără abilități lingvistice sau mijloace financiare. Cu toate acestea, Anastasia Beverly Hills este în prezent una dintre cele mai cunoscute branduri din industria globală de beauty. Soare a înființat compania în 2000, începând cu tratamente pentru sprâncene. În prezent, produsele sale sunt disponibile în aproape 2000 de magazine din lume.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *