Khloé Kardashian a intentat actiunea de divort

By  | 

Punând capăt speculaţiilor de lungă durată,  Khloé Kardashian a intentat acţiunea de divorţ vineri după-amiză la un tribunal din Los Angeles. Starleta în vârstă de 29 de ani a decis că este timpul să aibă grijă de ea şi să pună capăt unei căsnicii care nu i-a adus prea mari satisfacţii.

În timp ce sora ei mai mare, Kim Kardashian, plănuieşte nunta cu rapper-ul Kanye West, Khloe confirmă zvonurile conform cărora căsnicia cu sportivul Lamar Odom s-a terminat. Pentru a-şi arăta sprijinul faţă de sora sa, Rob Kardashian a postat un mesaj înduioşător pe contul de Twitter: ”Te iubesc mai mult ca viaţa @khloekardashian”.

Khloé Kardashian şi Lamar Odom s-au căsătorit în septembrie 2009 dar de mai multe luni relaţia lor este în ape tulburi şi asta datorită numeroaselor escapade ale lui Lamar. Fostul sportiv a jucat în liga NBA dar după un sezon dezamăgitor nu i-a mai fost oferit un contract şi pentru anul în curs. Poate că din cazua frustrărilor, Lamar a abuzat de droguri şi alcool şi a fost acuzat că a avut şi o relaţie extraconjugală.

Ce părere ai despre decizia lui Khloé Kardashian de a divorţa în această perioadă grea pentru soţul său? Ar fi trebuit să îi rămână aproape să îl sprijine sau este o decizie mai bună de a-l părăsi? Probabil că show-ul ”Keeping up with the Kardashian” are nevoie şi de momente triste dar nu e cazul să regizeze un asemenea moment!

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *