Kevin Spacey a recunoscut! Într-un mesaj oficial pe Twitter

By  | 

În ultima perioadă, la Hollywood totul se învârte în jurul producătorului de film Harvey Weinstein, poveștile victimelor hărțuite sexual de către acesta și despre cum reprezintă exemplul clar “aşa nu”.

Actor, regizor, producător, scenarist și cântăreț american, Kevin Spacey în vârstă de 58 de ani, răspunde acuzațiilor făcute de actorul Anthony Rapp.

Sursă: Instagram

Fiind câștigător a două premii Oscar pentru filmele “The Usual Suspects” în 1996 și “American Beauty” în 2000 și considerat de altfel unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood, Spacey a dezvăluit că este gay în urma acuzațiilor făcute de actorul Anthony Rapp, cum că acesta a fost hărțuit sexual când avea doar vârsta de 14 ani.

Sursă: Instagram

Spacey a publicat un mesaj oficial pe contul său de Twitter în care își cere scuze public pentru “comportamentul nepotrivit al unui betiv”.

Am foarte multă admirație și respect pentru Anthony Rapp ca actor. Sunt foarte terifiat să îi ascult povestea. Recunosc că nu îmi aduc aminte de întâlnirea pe care am avut-o și probabil că s-a întâmplat acum 30 de ani. Dar, dacă s-a întâmplat așa cum el a descris, îi datorez cele mai sincere scuze pentru comportamentul pe care l-am avut sub influența băuturilor alcoolice și îmi cer scuze pentru sentimentele pe care le-a avut în toți acești ani.

Această poveste m-a încurajat să ofer și alte lucruri despre viața mea. Sunt conștient că sunt foarte multe povești despre mine și în special pe tema alegerii de a-mi proteja foarte mult intimitatea. Așa cum cei apropiați mie știu deja, am avut de-a lungul vieții relații și cu femei, dar și cu bărbaţi. Am iubit și am avut întâlniri romantice cu bărbați iar acum aleg să trăiesc ca un bărbat gay. Vreau să tratez acest lucru sincer și deschis, iar asta va începe prin examinarea comportamentului meu.

Sursă: Instagram

 

Citește și:Cele mai bune filme cu Kevin Spacey

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *