Kerry Washington e insarcinata in 4 luni

By  | 

Kerry Washington, cel mai bine îmbrăcată femeie a anului 2013, proclamată de revista People, ne va încânta de acum încolo cu cele mai stilate ţinute de maternitate căci actriţa este însărcinată! Aşteptăm cu nerăbdare să vedem cum va evolua stilul ei personal odată cu sarcina.

Actriţa s-a căsătorit în secret în luna iunie a acestui an cu sportivul Nnamdi Asomugha, cu care era împreună doar de 1 an. Iar după frumosul eveniment cei 2 nu au pierdut timpul, de vreme ce actriţa este însărcinată în 4 luni deja.

Renumită pentru discreţia sa în ceea ce priveşte viaţa personală, Kerry şi-a motivat atitudinea într-un mod foarte inteligent: „nu pot să spun că vreau să vobesc doar despre lucrurile bune, să le evit pe cele negative, aşa că am hotărât să nu mai vorbesc despre viaţa personală deloc”.

Zvonurile că actriţa ar fi însărcinată au apărut de o lună deja deoarece aceasta a ales să poarte la evenimentele publice din ultima vreme doar rochii largi, care să nu îi dezvăluie silueta până nu demult zveltă. În plus, a fost fotorafiată în poziţii foarte ciudate, aşa că imediat au început speculaţiile.

Cu puţin timp în urmă, Kerry a declarat despre personajul său, Olivia Pope că ar putea trece prin orice în viitor: ”Olivia poate muri, se poate căsători, poate să rămână însărcinată, orice se poate întâmpla”. Declaraţiile ei au fost văzute ca o confirmare a sarcinii actriţei.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *