Keri Russel divorteaza dupa 7 ani de casnicie

By  | 

Reprezentantul lui Keri Russel a anunţat că actriţa şi soţul ei s-au despărţit în mod amiabil încă de la începutul acestei veri dar că au o bună comunicare în continuare de dragul celor 2 copii pe care îi au împreună. Vestea a fost făcută publică destul de târziu şi a fost provocată de un incident recent.

Cu câteva zile în urmă locuinţa lui Keri Russel a fost jefuită în timpul nopţii, însă infractorii au fost prinşi la scurt timp, în timp ce încercau să mai jefuiască o altă casă, la câteva străzi distanţă. Toată lumea a început apoi să întrebe unde era soţul lui Keri în momentul în care aceasta a descoperit că fusese jefuită.

Soţul lui Kerry Russel, Shane  Deary, nu face parte din lumea vedetelor, fapt despre care Keri a vorbit cu plăcere, mărturisind că o bucură acest fapt. ”(Lumea vedetelor) este ceva  cu care trebuie să te obişnuieşti. Dar mă bucur că i se pare inconfortabil să fii în lumina reflectoarelor. Cred că persoanele care se simt prea confortabil în lumea asta sunt ciudate.  E normal ca el (Shane) să se simtă inconfortabil.”

Reprezentantul actriţei nu a făcut mai multe dezvăluiri despre motivul despărţirii dar este posibil ca activitatea lui Keri să fi intervenit în mariajul lor. În ultima vreme Russel a devenit mult mai activă în industria cinematografică şi a jucat în mai multe filme artistice, ba chiar are şi un serial în care joacă în rol principal, ”The Americans”, aflat la primul sezon.

Keri Russel, în vârstă de 37 ani, a făcut parte din Clubul Mickey Mouse şi a avut numeroase roluri până să o interpreteze pe Felicity în serialul omonim între 1998 şi 2002. Printre numeroasele dar mărunte roluri pe care le-a avut între timp, le amintim pe cele din ”Waitress” (2007), ”Extraordinary Measures” (2010), ”Austenland” (2013) şi serialul ”The Americans”, în care joacă alături de Matthew Rhys.

Ne bucurăm să auzim tot mai des de frumoasa actriţă Kerry Russel, păcat că veştile noi nu sunt tocmai fericite. Iată şi o fotografie cu Keri alături de Shane.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *