Kendall Jenner, viitoarea Kim Kardashian?

By  | 

După ce i-am admirat ieri sânii lui Kim Kardashian în mai multe ipostaze în care ne-a făcut plăcerea (sau nu) de a şi-i expune starleta, astăzi putem să îi admirăm pe cei ai surorii ei mai mici, Kendall Jenner. Ce-i drept, este o cu totul altă situaţie în cazul lui Kendal, care a devenit majoră de curând şi care este model profesionist.

Kendall Jenner a trecut la un alt nivel acum că a devenit majoră şi a îceput să pozeze în ipostaze provocatoare dar cu bun gust spunem noi. Dovadă este fotografia de mai jos, din cadrul unei şedinţe foto profesioniste, postată de tânără pe profilul de Instagram. Criticile nu au întârziat să apară însă Khloe Krdashian, sora mai mare a lui Kendall i-a luat apărarea.

”Îmi pace să îi văd pe toţi acei hateri comentând. Naomi, Kate, Cindy…Toate modele fabuloase. Modelele şi fotografii fac fotografii artistice minunate. Şi nu vă aud să ciripiţi despre asta, păsărelelor. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de privelişte. #SorryNotSorry” a scris Khloe.

Ce părere ai? Are dreptate Khloe să îi ia apărarea surorii sale ori fotografia de mai jos este nepotrivită vârstei lui Kendall, care a împlinit pe 3 noiembrie 18 ani? Trebuie să recunoaştem, dintre toate surorile Kardashian/Jenner, Kendall este preferata noastră şi pare singura dintre ele care va deveni faimoasă pentru munca ei, spre deosebire de Kim şi celelalte!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *