Kendall Jenner si Harry Styles: cuplu sau prieteni foarte apropiati?

By  | 

Se pare că Harry Styles şi-a părăsit colegii de trupă duminică noapte pentru a se întâlni cu Kendall Jenner la Londra. Harry şi trupa sa, One Direction, se afla în Franţa la Cannes, unde a primit premiul Video of The Year and International Duo/Group of The Year în cadrul galei NRJ Music Awards.

După ce a ridicat premiul alături de colegii săi de trupă, Harry a zburat la Londra, unde a fost fotografiat la hotelul la care era cazată Kendall Jenner la ora 02.20 am. Fapta sa nu ar fi stârnit suspiciuni dacă cei 2 tineri nu ar fi fi fost surprinşi de mai multe ori împreună în S.U.A. .

Întrebată fiind care este statutul relaţiei cu Harry Styles, Kendall Jenner a fost foarte reţinută în declaraţii mărturisind doar ”Nu am nimic să spun. Nimic important”. Deşi nu a negat că ar avea o relaţie cu tânărul muzician britanic, Kendall nici nu poate declara că sunt într-o relaţie de vreme ce abia acum se cunosc.

Zvonurile conform cărora Kendall Jenner şi Harry Styles ar forma un cuplu au apărut încă din luna noiembrie când cei 2 au luat cina împreună în oraş, după care au fost fotografiaţi de mai multe ori împreună. Tu ce părere ai, sunt Kendall şi Harry un cuplu potrivit?

Iată şi o fotografie postată de Kendall la Londra.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *