Kendall Jenner, cea mai cool din clanul Kardashian

By  | 

Controversele pe care le iscă tânăra din clanul Kardashian nu sunt voite, ci provocate de meseria de model. După ce a defilat pe podiumul Săptămânei Modei de la New York pe 13 februarie, pentru Mark Jacobs, Kendall Jenner a fost criticată pentru ţinuta provocatoare pe care a purtat-o – o bluză semi transparentă, care lăsau să i se vadă foarte clar sânii. Având în vedere că ţinuta i-a fost atribuită de cei care au organizat defilarea şi nu a fost o şedinţă foto pentru o revistă pentru adulţi, părerea noastră este că nu e cazul să ne inflamăm!

”Am împlinit de curând 18 ani şi acest show este important pentru cariera mea aflată abia la început. Industria fashion de la New York este nebună dar iubesc energia pe care o emană. Iubesc totul în legătură cu asta -coafura şi machiajul de astăzi sunt incredibile. Nu mi-am mai decolorat nicodată sprâncenele, nici măcar nu mai semăn cu mine” a declarat tânăra.

O altă realizare recentă a lui Kendall este şedinţa foto pentru Vogue, ediţia online a revistei, care o aduce pe tânăra Kardashian mai aproape de visul lui Kim de a poza pentru coperta celebrei reviste de modă. Se pare că Anna Wintour o simpatizează totuşi pe una dintre surorile Kardashian, pentru că cele două (Anna şi Kendall) au stat împreună în primul rând al prezentării Topshop Unique pe 16 februarie, la Săptămâna Modei de la Londra. Să îi acorde, oare, editorul şef al ”Bibliei” modei lui Kendall în curând ceea ce i-a refuzat lui Kim cu îndârjire?

Oare care a fost reacţia sinceră a lui Kim la aflarea veştii că tânăra ei soră a obţinut un pictorial în revista Vogue? Vorbim de acea reacţie pe care o are fiecare atunci când este singur! Cert este că o apreciem pe tânăra din clanul Kardashian şi îi dorim la mai multe astfel de realizări!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *