Kendall, sau… contur în stilul Jenner

Le urmărești pe Instagram și nu poți să nu recunoști că sunt super-sexy! E vorba de cele mai tinere membre ale clanului „K”, Kendall și Kylie Jenner; două dive cu personalități diferite și, prin urmare , stiluri diferite. Ia să vedem, ești genul Kendall sau Kylie?

surorile jenner

Una dintre surori mizează pe pomeți sculptați, în vreme ce alta militează pentru buze atât de pline și expresive încât au propriul hashtag. Alege unul dintre genuri și transformă-l în look-ul tău semnătură!

 

KENDALL JENNER

Vrei așa pomeți? Două nuanțe de fond de ten sunt tot ce-ți trebuie pentru un „Kontur” a la Kendall.

 

1 Uniformizează

Aplică fondul de ten obișnuit sau crema nuanțatoare pentru a asigura  suprafață netedă.

 

2 Sculptează

Cu o pensulă pentru fond de ten tăiată în unghi, aplică fondul de ten – unul cu două nuanțe mai închis decât culoarea pielii tale – în golul obrazului (țuguie-ți buzele pentru a-l determina mai bine).

 

3 Radiază

Încheie aplicând cel de-al doilea fond de ten – cu două nuanțe mai deschis decât pielea ta –  pe pomeții (pe sub ochi, până la tâmple). Estompează limitele evidente ale fondului de ten, apoi aplică peste tot o pudră translucidă pentru fixare.

 

 

 

Învață și tu să îți sculptezi pomeții

Amplifică-i

Tratamentele faciale hight-tech disponibile în saloane golosesc o tehnologie bazată pe micro-curent (un nivel scăzut de electricitate) pentru a reface volumele feței. Rezultatele sunt instantanee și pot dura până la o săptămână, deci vei fi nevoită să te abonezi, sau îți poți achiziționa un aparat pentru uz domestic precum NuFace Mini, bazat pe aceleași principii.

 

NuFace Mini, 196 $ (amazon.com)
NuFace Mini, 196 $ (amazon.com)

Masaj facial

Acest procedeu ajută la eliminarea fluidelor în exces (sarea și cocktailurile favorizează retenția adipoasă) pentru a defini mandibula și pomeții, susține Nichola Joss, creatoare a metodei de masaj ce-i poartă numele. Aplică un ulei facial, apoi apasă cu podul palmelor pe zona de sub pomeți, rotind continuu dinspre gură spre tâmple. Apoi, execută cercuri în sensul invers acelor de ceasornic cu vîrfurile degetelor (repetă de trei ori). Sau aplică un serum  pe care să-l întinzi prin  masaj, începând din centrul feței și continuând spre exterior.

CITEȘTE ȘI: De ce să ai look-ul tău „semnătură”?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.