Kelly Mi Li din „Bling Empire” ne povestește detalii din culisele serialului

Dacă ai fost cucerită de Crazy Rich Asians (bineînțeles că ai fost) și urmărești clanul Kardashian-Jenner pe rețelele de socializare, ai putea porni încet televizorul pentru a adăuga Bling Empire pe lista ta de binging pe Netflix – și pe Kelly Mi Li pe lista de actrițe preferate. Iată, mai jos, ce a avut Kelly să ne spună, în interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate!

Direct de la Jeff Jenkins, producătorul reality-show-ului Keeping Up with the Kardashians care ne-a oferit dramă, vacanțe în Bora Bora și genți Birkin timp de 20 de sezoane, Bling Empire urmărește viața celor mai înstăriți și importanți americani de etnie asiatică din Los Angeles. Cosmopolitan România a stat de vorbă cu Kelly Mi Li, antreprenoare, producătoare de film și investitoare, starul seriei în vârstă de 35 de ani.

Bună, Kelly! Ce faci? Ne bucurăm că avem șansa să discutăm și să aflăm ce se întâmplă în viața ta. Încă de la premiera serialului Bling Empire, sezonul 1 a luat întreaga lume cu asalt. Am auzit deja că lucrezi la sezonul 2. Ce aștepți cel mai mult să dezvălui fanilor în următorul sezon?

Sunt foarte bine, mulțumesc! Sezonul 1 a fost o experiență de neuitat pentru toată lumea și sunt foarte încântată că va urma sezonul 2. În continuare vrem să ducem fanii mult mai adânc în lumea ‘Bling Empire’ și să împărtășim mult mai mult despre cultura asiatică și poveștile noastre de viață.

Kelly Mi Li
Kelly Mi Li | © Cosmopolitan România via cosmopolitan.ro. Kelly poartă capă SpiritHoods; bijuterii, Camilla Seretti.

Bling Empire are un cast format în totalitate din actori asiatici, ceea ce nu vedem prea des în mass media. A întâmpinat show-ul ceva obstacole din această cauză? Cum au reușit aceste provocări să întărească impactul show-ului asupra diversității și a reprezentației?

Da, într-adevar am întâmpinat câteva obstacole. În mass media, oamenii de origine asiatică sunt de obicei încadrați în tipare clișeice, prezentați ca fiind tăcuți și rezervați. Noi ne-am dorit să arătăm că această cultură este mai mult decât aceste reprezentări ale presei. Serialul a distrus orice barieră și ne-a dus într-o lume în care asiaticii nu sunt doar de succes și înstăriți, ci și extravaganți, îndrăzneți, sexy și fără nicio rușine – ei înșiși. Sperăm că prin acest nou gen și perspectivă asupra comunității asiatice să încurajăm diversitatea și să arătăm tinerilor că orice este posibil, indiferent de rasă.

În calitate de producător de film și televiziune, ești de regulă în spatele camerelor. A fi în fața lor pentru prima oară trebuie să fi fost o experiență complet diferită. Care a fost partea ta favorită? Ai reușit să înveți ceva din această experiență la care nu te-ai fi așteptat?

Partea mea favorită din fața camerelor de filmat a fost faptul că am învățat să fiu vulnerabilă și am descoperit felul meu autentic de a fi, fără a mai simți presiunea de a părea perfectă. Mi-a făcut o deosebită plăcere de asemenea să filmez alături de prieteni vechi. Ne-am distrat pe cinste, iar uneori chiar uitam de camerele care ne filmau. Experiența m-a ajutat să mă deschid față de alți oameni mai mult și mi-a reamintit cât este de important să fii cu adevărat prezent în viață.

Kelly Mi Li Bilng Empire
Kelly Mi Li | © Cosmopolitan România via cosmopolitan.ro. Kelly poartă palton OTT.

Nu este niciun secret faptul că sănătatea mintală și terapia au fost subiecte abordate în serial. A fost dificil să împărtășești experiența ta legată de sănătatea mintală pe marile ecrane, având în vedere că sunt niste topici adesea evitate în cultura noastră?

Prima mea ședință de terapie a fost chiar prima care a apărut în show! O parte din mine avea emoții. După cum spuneai, sănătatea mintală și terapia nu sunt subiecte obișnuite care se discută, de regulă, în cultura noastră. Însă, sunt foarte fericită că am hotărât să fac terapie și să am grijă de sanatatea mea mintală. Acea experiență m-a făcut să înțeleg că nu este nimic rău în a cere ajutor. Pe măsură ce realizam asta, devenea mai ușor să îmi spun povestea întregii lumi.

Cum consideri că ți s-a schimbat viața de la prima ședință de terapie?

De când am început terapia, am devenit mai echilibrată și mai focusată pe starea mea de bine, iar sănătatea a devenit prioritatea mea. Am reușit să încetinesc din ritm și să îmi acord timpul necesar de a mă cunoaște la un nivel mai profund. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am învățat datorită terapiei și nu am cuvinte să descriu cât de ajutătoare poate fi.

Kelly Mi Li
Kelly Mi Li | © Cosmopolitan România via cosmopolitan.ro. Kelly poartă cămașă 4FunkyFlavours; bijuterii, Camilla Seretti.

Ce sfat ai oferi cuiva interesat de a-și începe călatoria spre o sănătate mintală mai bună?

În primul rând, îmi doresc să le transmit tot suportul meu! A începe o asemenea călătorie poate fi dificil și copleșitor la inceput. Le sugerez să caute câteva resurse online și apoi să se deschidă în fața cuiva de încredere, o persoană dragă sau un membru al familiei. Trebuie să știe că este în regulă să ceri ajutor când simți că ai nevoie de el. Suntem cu toții împreună în asta și trebuie să ne sprijinim unii pe ceilalți.

Ca femeie asiato-americană și imigrantă în Statele Unite, ai reușit să depășești multe obstacole în viață. A existat vreun moment definitoriu care te-a transformat în antreprenoarea independentă și de succes care ești astăzi?

Ca femeie asiato-americană și având în vedere statutul de imigrantă, a trebuit să muncesc enorm pentru a ajunge unde mă aflu azi. Când mă gândesc la ce m-a motivat de fapt, e dificil să spun că a existat doar un singur moment decisiv. Mai degrabă putem discuta despre un cumul de numeroase momente de la familie la suportul necondiționat al prietenilor, la lecțiile de viață ale mamei mele, la propria mea determinare. Să devii un antreprenor de succes nu este o realizare ușoară care poate fi definită de un singur lucru. E nevoie de mult mai mult să clădești succesul.

Printre viața de antreprenor, investitor și producător, echilibrul dintre viața personală și munca este esențial. Ne poți oferi câteva sfaturi de self-care atunci când te simți copleșită de muncă?

Indiferent cât de agitată devine viața mea, este crucial să îți faci timp și pentru tine. Vă încurajez să faceți plimbări zilnice fără telefonul mobil, să vă concentrați pe rutina de skincare și să vă rezervați zilele de duminică doar pentru voi. Un alt mod prin care mă deconectez de la o zi de muncă aglomerată este cu un pahar de vin și mâncare bună ca recompensă pentru munca depusă.

Kelly Mi Li Bling Empire
Kelly Mi Li | © Cosmopolitan România via cosmopolitan.ro. Kelly poartă capă SpiritHoods; bijuterii, Camilla Seretti.

Care este cel mai bun sfat pe care îl poți oferi în legatură cu întâlnirile și relațiile?

Când vine vorba de iubire și relații, sfatul meu este să vă iubiți pe voi înșivă înainte de toate. Adesea oamenii își pun toată dragostea în altă persoană și uită să își păstreze puțină și pentru ei. De aici pot rezulta probleme de codependență, lipsa unui sprijin la nivel de sănătate mintală și incapacitatea de a realiza de ce ai nevoie cu adevărat ca persoană. Este esențial să te iubești pe tine în primă instanță pentru a putea deveni cea mai bună versiune a ta, atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău.

A fost foarte curajos din partea ta să îți afișezi relația la televizor. Ce ai învățat din această experiență și cum crezi că te-ai dezvoltat de atunci?

Să îmi afișez relația în Bling Empire a fost o adevarată provocare pentru mine. A trebuit să fiu mult mai deschisă și mai onestă în relația cu mine însămi. Am învățat cât este de important să stabilești limite când vine vorba de orice relație – romantică sau platonică. De atunci simt că am crescut ca persoană, am învățat cât este de important să susțin ceea ce cred și să nu mă las călcată în picioare.

Toată lumea din Bling Empire are un simț al modei uimitor! Cum ai descrie propriul tău stil? Ce te inspiră când vine vorba de modă?

L-aș descrie in 3 cuvinte: classy, timeless, edgy. Îmi place să port piese vestimentare care sunt versatile și se pot combina cu diferite accesorii. Cât despre inspirație, există foarte mulți designeri talentați și creativi în industrie, așadar este ușor să o găsești dacă stii unde să te uiți.

Cum a reușit moda să îți influențeze încrederea de sine și stilul?

Moda m-a îndemnat să ies din zona de confort și să accept provocări. Îmi place să mă joc și să experimentez diferite piese și stiluri. Consider că moda e un mod inedit de a promova încrederea de sine și de a-ți expune creativitatea și personalitatea.

Kelly Mi Li
Kelly Mi Li | © Cosmopolitan România via cosmopolitan.ro. Kelly poartă rochie și palton, OTT; colier din perle, Dulce Bestia.

Ai vreun hobby care te pasionează, în afara carierei?

În afara carierei, ador să călătoresc, să cunosc noi culturi și gastronomii. Învăț atât de multe lucruri și mă simt recunoscătoare de fiecare dată când am șansa de a vizita un loc nou din lume. Îmi place de asemenea să petrec timp afară, în natură, cu prietenii și doi căței, Kilo și Sophia. Sunt un mare fan mâncare, deci iubesc să încerc restaurante noi mereu.

În final, ne poți împărtăși un sfat de viață la care te gândești mereu când ai un moment greu?

O lecție importanta pe care am învățat-o atât în viață, cât și în cariera de antreprenor, este să accepți faptul că vor exista și suișuri, și coborâșuri. Oricând ești la pământ, să ții minte că lucrurile se pot schimba în orice clipă. Așa că, de fiecare dată când dai piept cu o nouă provocare, tratează momentul ca pe o șansă de a învăța ceva nou și continuă să mergi înainte.

Fotografii: Ian Phillips
Photo Assistant: Thomas Phillips
Styling: Kimberly Goodnight & Amir Doboș
Make-up & Hairstyle: Jeni Chua | Exclusive Artists cu produse Derma-e, Kevyn Aucoin, & Oribe

Un interviu de Antonia Roșu.

Citește și: Cara Delevingne are cele mai hot confesiuni, exclusiv pentru COSMO!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.