Keira Knightley o va interpreta pe Anna Karenina

By  | 


Keira Knightley
va juca in aceasta noua ecranizare alaturi de Jude Law, in rolul sotului eroinei, Aleksei Karenin, precum si de tanarul actor britanic Aaron Johnson, care il va interpreta pe contele Vronski.

Filmarile vor incepe in septembrie 2011 in Marea Britanie si Rusia, urmand ca pelicula sa fie lansata in 2012.

Regia filmului va fi semnata de Joe Wright, care a mai lucrat cu Knightley pentru peliculele „Atonement” (2007) si „Pride and Prejudice” (2005), iar scenariul ii apartine lui Tom Stoppard, premiat cu Oscar pentru „Shakespeare in Love„.

„Anticipam ca aceasta va fi o ecranizare definitorie pentru «Anna Karenina»”, a declarat Tim Beavan de la Working Title Films, compania producatoare.

Din partea distribuitorului, Focus Features, James Schamus a spus ca „Joe Wright este un maestru al regiei si, cu scenariul stralucit al lui Tom Stoppard, acest «Anna Karenina» va fi plin de maretie si de emotie”.

Romanul „Anna Karenina”, a carui actiune este plasata in Rusia sfarsitului de secol 19, prezinta drama unei femei maritate care se indragosteste de un tanar soldat. Cartea a fost ecranizata de mai multe ori, eroina fiind interpretata de actrite ca Greta Garbo (1935), Vivien Leigh (1948) si Sophie Marceau (1997).

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *