Keira Knightley, in rolul printesei Diana, intr-un nou film

By  | 

Producatorii de la compania Pathe au inceput deja sa lucreze la acest proiect cinematografic si intentioneaza sa o distribuie pe Keira Knightley, in varsta de 25 de ani, in rolul printesei Diana, iar pe Helen Mirren, in varsta de 65 de ani, in rolul mamei acesteia, Frances Shand Kydd.

Potrivit presei britanice, filmul va fi lansat pe marile ecrane in 2011, anul in care printesa Diana ar fi implinit 50 de ani si in care s-ar fi implinit 30 de ani de la casatoria ei cu printul Charles.

„Proiectul este intr-un stadiu incipient, dar Pathe a ales intentionat anul 2011”, a declarat o sursa.

Desi Keira Knightley pare a fi marea favorita in cursa pentru obtinerea acestui rol, numele actritei Scarlett Johansson este si el vehiculat.

Filmul va prezenta aspecte din tineretea printesei Diana, din timpul casatoriei ei cu printul Charles, despartirea lor si circumstantele mortii acesteia, la Paris, in 1997.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrite britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o in „Star Wars Episodul I – Amenintarea fantomei „, unde „a impartit” partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. In toamna lui 2002, actrita a obtinut un rol in „Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre”. Filmul a avut un mare succes de casa si a stat la baza unei trilogii. In 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar, pentru rolul din „Mandrie si prejudecata”. Tot in 2006, actrita a fost votata cea mai sexy femeie din lume si a semnat un contract cu Chanel. In 2007, Knightley a jucat impreuna cu James McAvoy in filmul „Remuscare”, pelicula primind sase nominalizari la premiile Oscar.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *