Keanu Reeves, plimbare cu o femeie misterioasa

By  | 

Actorul a fost fotografiat cu o blondă misterioasă pe motocicletă. Reeves nu a fost văzut de foarte multă vreme în compania unei femei, cu atât mai puţin într-o plimbare cu motorul.

Keanu îşi face revenirea anul acesta pe marele ecran într-o superproducţie, ”47 Ronin”, în care joacă rolul unui samurai. După ce a salvat lumea în rolul lui Neo în Matrix, Reeves este din nou ultima speranţă, de această dată a unui grup de samurai care caută răzbunarea împotriva criminalului conducătorului lor.

Ultimul film notabil al lui Keanu, după trilogia ”The Matrix” (1999-2003), a fost în rolul lui Constantine în filmul omonim. Între timp, deşi a apărut în mai multe filme, nu s-a făcut remarcat în niciun rol.

Cu toate astea, Reeves nu a stat degeaba, ci a speculat una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, motocicleta. Actorul obişnuia să cumpere câte o motocicletă nouă atunci când filma într-o locaţie diferită, pe care o vindea atunci când termina filmările. Astfel, Keanu a reuşit să capete experienţă pe diverse modele şi în diverse condiţii de condus.

Reeves este cofondatorul Arch Motorcycle Company şi creator al unui prototip de motocicletă, Arch KRGT-1, care va fi disponibilă publicului în curând.

Sperăm că actorul a reuşit să îşi refacă viaţa personală şi aşteptăm cu nerăbdare să îl vedem în noul său film!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *