Katy Perry va fi gazda premiilor EMA 2008

By  | 

Cantareata a fost nominalizata la 2 categorii: Cel mai bun artisti nou si Cantecul cel mai indragit, pentru melodia “I Kissed A Girl”.

Richard Godfrey, vicepresedinte MTV, a declarat ca anul acesta vor o gazda cu un stil informal si relaxat, insa cu un stil propriu in muzica si au considerat ca cea mai potrivita persoana pentru acest “job” este Katy Perry. Cantareata se afla pentru prima data in postura de gazda. Mai mult, impreuna cu formatia ei, vor fi “the official house band”.

Artista de 23 de ani a castigat atentia publicului dupa lansarea melodiilor “Ur So Gay” (2007) si “I Kissed A Girl” (2008).

Katy se considera extrem de onorata sa calce pe urmele gazdelor anterioare, printre care amintim: Christina Aguilera, Tom Jones, P. Diddy si Snoop Dogg.

Grace Jones, Solange Knowles, Sugababes, Tiziano Ferro, Travis McCoy si Tokio Hotel sunt doar cativa dintre cei care vor prezenta premii. Vor sustine concerte – P!nk, Duffy, The Killers, Kid Rock si Beyonce.

  • Premiul regional pentru Romania a fost castigat de Morandi, care vor continua lupta cu reprezentantii celorlalte tari; iar pentru Maria Britanie si Irlanda a castigat Leona Lewis.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *