Katy Perry si Russell Brand s-au casatorit in India

By  | 

Ceremonia s-a desfasurat la complexul de lux Amaan-i-Khas din rezervatia indiana de tigrii Ranthambore National Park, situata la 100 de kilometri de Jaipur.

Conform unei declaratii de presa a cuplului, ceremonia „privata si spirituala”, la care au participat prieteni apropiati si membri ai familiei, a fost oficiata de un preot catolic.

Rusell Brand a sosit la eveniment pe un cal decorat special pentru ceremonie, inconjurat de camile si elefanti. Ulterior, un preot hindus a oficiat o ceremonie traditionala in jurul unui foc.

Conform presei, cantareata Rihanna a fost domnisoara de onoare. De asemenea, la ceremonie au mai participat cantaretul britanic Noel Gallagher si prezentatorul de televiziune Jonathan Ross.

Russell Brand a cerut-o in casatorie pe Katy Perry in locul in care s-a desfasurat ceremonia in decembrie 2009.

Katy Perry este o cantareata americana care a devenit cunoscuta gratie hitului din 2008 „I Kissed a Girl”, ce s-a situat pe prima pozitie in topurile din peste 20 de tari, inclusiv in Statele Unite ale Americii si in Marea Britanie.

Russell Brand este un actor britanic, jurnalist si prezentator de emisiuni radiofonice si de televiziune, devenit cunoscut dupa ce a prezentat una dintre editiile emisiunii „Big Brother” in Marea Britanie.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *