Katy Perry, moasa de nevoie

By  | 

Lui Katy Perry îi place să ne ia prin surprindere, o ştim deja prea bine. La asta însă nu ne-am fi aşteptat: artista a ajutat la naşterea unui bebeluş acasă la o prietenă, unde o altă prietenă a intrat în mod neaşteptat în travaliu. ”În sfârşit pot să adaug în CV şi -ajută la aducerea pe lume a bebeluşilor în sufragerii! A fost o zi miraculoasă… mătuşica Katy sau mătuşica stilist” a scris artista pe contul de Twitter.

Pe lângă veştile bune, pe care le împărtăşeşete chiar Perry, un zvon trist s-a răspândit rapid în presă de curând. Anumite surse anonime susţin că artista s-ar fi despărţit de iubitul. Asta la doar câteva zile după ce un alt zvon s-a propagat la fel de rapid, cum că John Mayer ar fi cerut-o în sfârşit de soţie, iar Perry a acceptat şi poartă deja un inel cu o piatră preţioasă uriaşă.

Reprezentanţii celor doi artişti nu au comentat nimic până în acest moment dar nu vrem să credem asemenea zvonuri. Aceleaşi surse susţin că artista ar fi cea care a făcut pasul decisiv după mai multe certuri în ultima vreme. Katy ar fi uşor stresată de iminenţa turneului de promovare pentru ultimul album, Prismatic World Tour.

Până aflăm şi  varianta cuplului, noi ne bucurăm pentru Katy că a fost martora unui moment atât de impresionant ca naşterea. Asta până va fi chiar ea protagonista…

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *