Kate Winslet s-a despartit de iubitul ei, modelul Louis Dowler

By  | 

Kate Winslet, care a anuntat in luna martie ca s-a despartit de sotul ei, regizorul Sam Mendes, dupa un mariaj care a durat sapte ani, a inceput in vara acestui an o relatie cu modelul britanic Louis Dowler.

In ciuda faptului ca „ii este foarte recunoscatoare” modelului Louis Dowler, in varsta de 35 de ani, pentru faptul ca a ajutat-o sa treaca mai usor peste destramarea casniciei cu Sam Mendes, actrita Kate Winslet a decis sa puna capat relatiei cu Louis Dowler pentru „a se concentra asupra carierei si a copiilor”.

Un prieten din anturajul actritei a declarat pentru MailOnline: „Louis Dowler a fost exact acel element tonic de care Kate avea nevoie dupa dureroasa despartire de Sam Mendes. Au petrecut o perioada frumoasa impreuna. In cele din urma, insa, ei au realizat ca relatia lor nu functioneaza, iar Kate a simtit ca avea nevoie sa fie putin timp singura. Ii e foarte recunoscatoare lui Louis pentru ca a ajutat-o sa isi continue viata dupa destramarea casniciei ei. S-au simtit bine impreuna, insa a simtit ca relatia lor s-a incheiat si ca isi doreste sa se concentreze asupra carierei si a copiilor ei”.

Inainte de aceasta despartire, presa britanica a afirmat in cateva ocazii ca actrita Kate Winslet ar fi fost interesata de o eventuala casatorie cu modelul britanic.

Kate Winslet si Sam Mendes, care s-au despartit la inceputul anului, dupa o casnicie de sapte ani, au un fiu, Joe, si o cresc impreuna pe Mia, fiica actritei britanice cu primul ei sot, regizorul Jim Threapleton.

Kate Winslet a fost preferata criticilor in sezonul trecut, primind Oscarul pentru rolul din „Cititorul/ The Reader” si un Glob de Aur pentru rolul din „Nonconformistii/ Revolutionary Road”, un film care portretizeaza evolutia si degradarea casniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes.

Rolul care a facut-o celebra pe Kate Winslet este cel din superproductia „Titanic”, in care a jucat alaturi de Leonardo DiCaprio, cu care a facut din nou echipa in „Revolutionary Road”.

Kate Winslet este cunoscuta pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a avut intr-o serie de filme, precum aristocrata Rose din „Titanic”, energica Marianne Dashwood din „Ratiune si simtire” si muza lui J. M. Barrie din „In cautarea taramului pierdut”. Ea a portretizat, insa, si o spalatoreasa care a furat scrierile celebrului marchiz de Sade din azilul in care acesta era internat, in filmul „Marchizul de Sade” (2000), si, un an mai tarziu, a interpretat-o pe Iris Murdoch, celebra scriitoare britanica. Winslet a devenit cunoscuta si pentru roluri complexe, jucate in filme independente, precum Clementine, o tanara care recurge la o interventie psihologica de stergere a tuturor amintirilor despre fostul ei prieten, din productia „Stralucirea eterna a mintii neprihanite”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *