Kate Winslet, mai fericită la 42!

Una dintre cele mai bune actriţe din Marea Britanie, poate cea mai apreciată englezoaică la nivel mondial. De curând, Kate Winslet a fost celebrată în cadrul Harper’s Bazaar Women of the Year Awards.

Înafară de recunoaşterea ei de către critica cinematografică, mai presus de toate distincţiile primite, Kate Winslet a dezvăluit că acum, la 42 de ani, nu mai simte acceaşi presiune faţă de modul cum arată. Că, altfel spus, nu îi mai pasă de formele ei pe cât îi păsa când a ajuns la Hollywood.

Cu vedete precum Sofia Vergara şi surorile Kardashians, formele bine conturate sunt mult mai apreciate, mai populare şi mai atractive, a declarat câştigătoarea premiului Oscar. Singura grijă pe care Kate a manifestat-o a fost legată de Social Media şi presiunea pe care aceasta o răsfrânge asupra generaţiei femeilor tinere, presiunea de a fi perfecte.

„Trebuie să fim conştienţi cât de dăunătoare pentru stima de sine şi procesul de creşetere natural este social media cu fenomenul „share”, a punctat actriţa.

Cât despre vârsta la care a ajuns, Kate Winslet a declarat:

„Nu mă deranjează că am 42 şi nu 22. Sunt ok cu faptul că nu mai primesc scenarii de film pentru care cel mai mult contează aspectul fizic.  Îmi place să joc roluri de femei pentru care experienţa de viaţă este mult mai importantă. Asta ia de pe umeri presiunea de a te conform, lucru la care nu am fost bună niciodată.”

După ce a lansat două filme anul acesta, „The Mountain Between Us” şi „Wonder Wheel”, Kate aşteaptă cu nerăbdare următorul film:

„Nu vreau să fiu o persoană care a câştigat un Oscar şi apoi a dispărut de pe faţa Pământului. Vreau să joc până la 90 de ani.”

Citeşte şi: Kate Winslet a infiintat un grup care militeaza impotriva operatiilor estetice ale starurilor

Sursă: DailyMail

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.