Kate Winslet a infiintat un grup care militeaza impotriva operatiilor estetice ale starurilor

By  | 

Actrita britanica Kate Winslet si-a unit fortele cu compatrioatele ei Emma Thompson si Rachel Weisz pentru a infiinta un grup special care militeaza contra tendintei generale printre starurile de la Hollywood de a-si face operatii estetice.

Kate Winslet este hotarata sa nu faca niciodata o astfel de operatie si a spus ca grupul pe care l-a infiintat recent se va numi British Anti-Cosmetics Surgery League.

“Nu voi face niciodata astfel de operatii”, a declarat actrita. “Ele sunt impotriva moralei mele, impotriva felului in care m-au crescut parintii mei si impotriva a ceea ce eu consider o frumusete naturala. Sunt o actrita, nu vreau sa-mi inghet expresia fetei”.

“Nu-mi pierd timpul facandu-mi griji pentru felul cum arat. Ne aflam acum intr-o perioada ingrozitoare, obsedata de tinerete, in care toata lumea are nevoie sa arate de 30 de ani la varsta de 60 de ani”, a spus, la randul ei, Emma Thompson, in timp ce Rachel Weisz considera ca “oamenii care arata perfect nu sunt sexy si nici deosebit de frumosi”.

Si actrita Salma Hayek s-a declarat in mod public impotriva operatiilor estetice. “Cred ca fiecare femeie are dreptul de a lupta pentru a-si pastra frumusetea.

Dar operatiile estetice au devenit un fel de uniforma a unei generatii. Si nu sunt neaparat frumoase”, a declarat actrita mexicana intr-un interviu acordat revistei Allure.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *