Kate Upton are un iubit dansator

By  | 

Kate Upton fost fotografiată în această vară de numeroase ori alături de coregraful de origine ucrainiană Maksim Chmerkovskiy, însă a susţinut că sunt doar amici. Ipostazele în care au fost fotografiaţi cei doi ne-au demonstrat însă că e mai mult decât o simplă amiciţie între ei. Nu am văzut-o pe Kate la fel de afectuoasă şi cu alţi bărbaţi ceea ce ne confirmă părerea că formează un cuplu.

Prima dată când Upton şi Chmerkovskiy au fost văzuţi împreună a fost de ziua modelului, când au ieşit împreună la cină. Deşi au plecat separat au fost apoi fotografiaţi când urcau în aceeaşi maşină. Şi asta nu este singura dată când Kate şi Maksim şi-au petrecut timpul împreună, iar acum se plimbă deja mână în mână în public, semn că nu mai vor să îşi ascundă relaţia.

Maksim a devenit celebru în urma participării de show-ul tv ”Dancing with the stars”, unde a participat la 4 sezoane iar cea mai bună poziţie obţinută a fost locul 2, alături de Melanie Brown (Mel B din trupa Spice Girls). Chmerkovskiy şi Upton s-ar fi cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni şi din luna iunie au fost văzuţi mai mereu împreună.

Pe lângă numeroasele realizări ca model (inclusiv coperta Vogue), Kate Upton a fost distribuită şi în primul ei rol pe malele ecran, alături de Cameron Diaz, în ”The Other Woman”. La doar 21 de ani, frumuşica este un model renumit cu forme extrem de aptisante, tocmai şi-a început cariera de actriţă şi are şi un iubit grozav. Felicitări, Kate Upton şi la mai multe realizări!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *