Kate si William merg cu transportul in comun

By  | 

Kate Middleton şi Prinţul William nu şi-au schimbat mijlocul de transport în favoarea celui în comun, aceştia au călătorit cu o cursă specială, alături de alte personalităţi, pentru a celebra ”Ziua Macilor”. ”Poppy day”, zi care marchează sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, este o zi în care se vând în Londra broşe cu maci cu scopul de a strânge fonduri pentru Forţele Armate Britanice şi membrii famiiilor lor.

Ducesa de Cambridge a debutat o couă coafură şi a purtat un palton roşu L.K. Bennet, pe care l-a mai purtat şi în 2011. Kate şi-a schimbat cărarea laterală pe mijloc, însă această coafură nu o avantajează prea mult; să sperăm că va reveni la vechiul ei stil.

Prinţul William a purtat un costum bleumarin cu cravată asortată, în dungi oblice roşii şi bleumarin. Ambii au purtat la piept celebrele broşe cu maci şi au discutat cu plăcere cu cei din jur. După plimbarea cu autobuzul, Kate şi William s-au întâlnit într-o staţie de metrou cu voluntarii Legiunii Regale Britanice, o organizaţie de caritate care se ocupă de vânzarea broşelor.

Kate şi William vor fi gazdele galei Winter White pe 26 noiembrie la Palatul Kensington, petrecere caritabilă la care vor cânta Bon Jovi, Taylor Swift şi James Blunt. Noi suntem nerăbdători să vedem ce ţinută a ales Ducesa de Cambridge pentru acest eveniment. 

Tu ce părere ai despre noua coafură a lui Kate Middleton?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *