Kate Middleton staluceste intr-o rochie Jenny Packham

By  | 

        

La nici două luni după ce a născut, Kate Middleton şi-a recăpătat silueta fără prea mari eforturi. Aceasta a strălucit alături de William pe covorul roşu al Galei Tusk Awards la the Royal Society în Londra, unde prinţul a oferit un premiu pentru conservatorism în Africa. William este îndrăgostit de continentul african şi îşi doreşte să ajute la conservarea speciilor animalelor şi plantelor de acolo, de aceea se implică în numeroase acţiuni caritabile.

Rochia purtată de Kate este creată de designerul britanic Jenny Packham, ale cărei creaţii sunt printre preferatele ducesei. La ieşirea din maternitate, ducesa de Cambridge a purtat o rochiţă semnată tot Packham, care s-a vândut apoi ”ca pâinea caldă”. Aşa se întâmplă cu toate modele hainelor purtate de Kate, care surprinde prin alegerile sale foarte accesibile ca preţ.

Participarea la gală a coincis şi cu un alt anunţ important, cu privire la îndatoririle militare ale prinţului William. Acesta a renunţat după 7 ani la cariera sa militară pentru a se dedica îndatoririlor regale şi carităţii. În plus, William a fost numit preşedintele unei noi organizaţii denumite ”United for Wildlife”, care reflectă interesele sale actuale. Prinţul a vorbit mai mult despre pasiunea sa pentru continentul african şi pentru natură în cadrul unui interviu acordat CNN International, care va fi difuzat integral pe 16 septembrie.

             

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *